בדיקת הציפ הגנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

27/02/2014 | 22:24 | מאת: רעות

היי הומלץ לי ביעוץ גנטי לעשות את הציפ הגנטי בעקבות פיגור במשפחה של אח של אימא. האם ניתן לעשות את הבדיקה בבדיקת דם או שחייב מיי שפיר?

12/03/2014 | 21:30 | מאת: ד"ר רחל מייקלסון-כהן

שלום רעות, על מנת לבצע צ'יפ גנטי לעובר, נכון להיום, ניתן לבצע זאת רק בבדיקה פולשנית 0דיקור מי שפיר או סיסי שלייה). כנראה שבעתיד הקרוב נית ןיהיה לבצע גם צ'יפ בבדיקת דם האישה. עם זאת, אינני יודעת אם בדיקת צ'יפ לעובר קשורה לבעיה שיש במשפחה שלך. יש לדון בכך ביעוץ גנטי. בהצלחה, ד"ר רחל מייקלסון-כהן

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה