מי שפיר וצ׳יפ גנטי שאלה קריטית

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

23/10/2020 | 12:53 | מאת: עינת

שלום רב, אודה לתשובתך האם בבדיקת מי שפיר וצ׳יפ גנטי ו/או בדיקות גנטיות הקיימות כיום (המורחבות והיקרות והטובות ביותר שניתן לבצע היום...) ניתן לזהות טיקים ו/או תסמונת טורט בעובר או בבדיקות הגנטיות בגנים של ההורים? תודה רבה על היחס

שלום, עד כמה שידוע לי לא נית לזהות ברוב המקרים גן הגורם לטורט ולכן לא ניתן לשלול בעובר. אני מציע להיוועץ גם ביועץ גנטי - אולי יש גילויים חדשים שאני לא מכיר. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה