מי שפיר שבוע 25 עזרה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

19/12/2017 | 13:57 | מאת: אמא לילדה מדהימה

שלום בסקירה השנייה הדוגמה רק כליה ימנית כליה שמאלית לא הדוגמה כלל בנוסף נראה כי יש מוסקילאר vsd אני לאחר אקו לב בייעוץ גנטי הומלץ לעשות מי שפיר .חשוב לציין כי הכל שאר הבדיקות יצאו תקינות בחלבון עוברי עם שילוב שטר הבדיקות יצא 1:60000 לתמונת דם ואני בת 26 הבנתי זאת תוצאה טוב .אני נמצאת בחרדות כי בשבוע שלי מסוכן לבצע את המי שפיר מחשש ללידה מוקדמת ולחכות לשבוע 32 יש אפשרות ללדת לפני התוצאות מאוד מודאגת .האם במצב שלי עדיף לעשות את בדיקת הדם של ניפטי ועד כמה גרוע הממצאים שיש לעובר.תודה מראש לתשובה

שלום, לצערי במקרה זה בדיקת הדם לא תענה על מה שצריך לבדוק בדיקור מי השפיר, בברכה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה