תוצאות סיסי שיליה בגלל נשאות לאיקס שביר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

30/08/2017 | 22:35 | מאת: דנה

אני נשאית של איקס שביר והשבוע עברתי בדיקת סיסי שיליה. האם ניתן להעריך מתי תהיה תשובה ראשונית של האיקס השביר? האם מתקשרים מהמכון הגנטי גם במקרה של תשובה משמחת וגם במקרה של תשובה קשה? אם לא מתקשרים תוך שבוע האם ניתן להניח שלא מצאו נשאות/מוטציה ומחכים לתשובת הבדיקה המלאה? תודה מראש על התשובה!

שלום, אין לי מושג לגבי נהלי העבודה במעבדה ובמכון הגנטי בו ביצעת את הבדיקה. אני מאמין שהסבירו לך כאשר קיבלת יעוץ לפני הבידקה במכון הגנטי. אם לא - תקשרי אל המכון הגנטי ותבררי. בהצלחה, דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה