מי שפיר בשל תוצאות שקיפות עורפית

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

05/01/2017 | 18:35 | מאת: דנה בננה

שלום. בת 37 עם תאומים שאינם זהים. שבוע 12 + 3. בדיקת מי שפיר, תאום אחד, 64 ממ אורך 1.37 ממ נוזל. תאום שני, 67 ממ אורך 2.27 ממ נוזל. נצפה דופק ועצם אף אצל שניהם. מי שפיר אני עושה לבטח. מנסה לאתר רופא. רק מנסה להבין אם להקדים את הסקירה כרגע יש לי לשבוע 16+2, או בכלל לעשות שקיפות נוספת. לדאוג או להרגע ולקוות לטוב במי שפיר? יותר נכון בתוצאה הנ"ל לעשות סיסי שליה?

שלום אין משמעות לביצוע בדיקת שקיפות נוספת. יש להמתין לסקירה שנקבעה אך ניתן להקדימה בשבוע. כמו כן יש לבצע בדיקת מי שפיר.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה