צילום רחם לאחר הריון אוקטופי

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

20/12/2014 | 21:32 | מאת: לילי

אני 3 חודשים לאחר הריון אוקטופי שהסתים בחצוצרה ימין. רמות הבטא היו נמוכות וטרם נצפה שק הריון החצוצרה. ההריון הופסק בשלב מאוד מוקדם. 1)האם בטרם אנסה להרות שוב כדאי לי לעשות צילום רחם? 2)האם יש בדיקה /טיפול שכדאי לי לעשות כדי להקטין את הסיכוי להריון אוקטופי חוזר. למשל IVF?

1. זה תלוי בגילך, היסטוריה של אי פריון וכו'. 2. לא.

21/12/2014 | 20:18 | מאת: לי

1. אני בת 33. יש לי תינוקת בת שנה וחצי. 2. לפני 3 חודשים נכנסתי להריון חוץ רחמי בפעם הראשונה של הנסיונות להרות. ועכשיו אני רוצה לשוב ולנסות להרות. 2. אם אין אפשרות להקטין את הסיכוי להריון חוץ רחמי (חשבתי שב IVF יש פחות סיכוי להריון בחצוצרה מאשר כשמנסים להרות בדרך טבעית.) אז למה לי בעצם לעשות צילום רחם בשלב זה? תודה!

מנהל פורום תרומת ביציות