FSH

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

26/08/2013 | 17:38 | מאת: שיר

שלום, זה יהיה קצת ארוך אבל אשמח מאוד לעזרתכם. בת 37, פרופיל הורמונלי תקין (כולל FSH 8 שלפני חצי שנה היה 10), מחזור סדיר וביוצים,רירית טובה עד 10 מ"מ.ווסת 5 ימים, סה"כ 25 ימים לכל מחזור. יש צ'יסטת שוקולד בשחלה שמאלית בגודל 23מ"מ.שבוע שעבר צילום רחם תקין, פיזור מיידי. עד כה עברתי 4 הזרעות מתורם עם אוביטרל בלבד, מתוכם 2 הריונות כימיים עם בטא 40סביבות 40 שהתאפס והסתיימו בשבוע 4. לאור מצבי, האם מומלץ מיד להתחיל בהפריות או לנסות קודם הזרעות בשילוב הורמונים ואוביטרל? מה לדעתכם מנסיונכם מומלץ לי על מנת שלא אבזב זמן וחס ושלום ה FSH פתאום יזנק וכו'..

בגילך נדיר ש"ה FSH פתאום יזנק". בד"כ מקובל לנסות קודם הזרעות בשילוב הורמונים ואוביטרל.

28/08/2013 | 12:55 | מאת: שיר

שלום דוקטור, לפני שנה ביצעתי בדיקות הורמונליות שיצאו מצויין כולל FSH 3.5 וכעבור שנה עשיתי שוב בדיקות מספר פעמים והיה שינוי משמעותי, פעם אחת 10.7 ואחרי מספר חודשים 8.5, 8.3, 8.1 הלך וירד שזה גם מוזר.. הרי התבגרתי בשנה פלוס.. מה דעתך?

מנהל פורום תרומת ביציות