תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

17/05/2013 | 17:43 | מאת: בעל של..

שלום, מבקש לדעת מה התהליך לתרומת ביצית והאם קופת חולים מכבי אמורה לממן התהליך באופן מלא או חלקי. אישתי עברה מס' פעולות של IVF (כולל PGD) ללא הצלחה. תודה,

בתרומת ביציות אתם בוחרים תורמת צעירה שמתאימה לכם במאפייניה, מפרים את הביציות שלה בזרע שלך ומחזירים את העוברים שהושגו לרחם של אשתך. תוכל לקרוא עוד באתר: www.baby4u.co.il הביטוח המשלים של מכבי נותן פעמיים החזר על העלויות בסך כ- 10,000 שקל, מתוך עלות של כ- 25,000 שקל כל מחזור.

17/05/2013 | 19:23 | מאת: בעל של..

פרופסור זיידמן, תודה רבה על ההתייחסות. מבקש לדעת עם איזה קופת חולים אתה עובד והאם ניתן להגיע אלך באופן פרטי לבצע תהליך של תרומת ביצית. אישתי בת 39 עם בעייה גנטית של X שביר וטייזקס (התגלה בבדיקת דם גנטית טרם בצענו הליך של הפריה - PGD)

מנהל פורום תרומת ביציות