התייעצות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

16/05/2013 | 18:00 | מאת: אפרת

שלום רב, אני בת 49, נשואה ללא הריונות או גרידות בעברי וללא שום טיפול הורמונלי להריון, בריאות ומשקל תקין- האם היית ממליץ לשקול רק תרומת ביצית, האם לפי דעתך אין סיכוי לדלות ביצית אחת בריאה שלי ולהפרותה ? במידה ורק תרומת ביצית עומדת בפני, איני מעוניינת לטוס לשם כך לחו"ל, האם הנל מקטין את סיכויי להרות במידה וההליך יבוצע כאן?תודה על תשובתך

הייתי ממליץ לשקול רק תרומת ביצית. להבאת העוברים לארץ תיתכן השפעה על התוצאות, אך נראה שבד"כ התוצאות טובות.

מנהל פורום תרומת ביציות