התייעצות דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

24/07/2011 | 16:22 | מאת: מיכל

פרופסור נכבד שלום רב, אני מקווה לקבל תשובתך בהקדם, נורא קשה להשיג תור במרפאה אצלך לייעוץ אבל כולי תקווה לקבל תשובה מהירה. אני בת 32 מטופלת בפיוריגון הזרעה ראשונה נעשתה עם איקקלומין ואסטרוגן מאוד נמוך שלא הצליחה (לא מבינה למה בכלל עשיתי?),ףהזרעה שניה עם פיוריגון + אוביטרך הסתיימה בהריום כימי והזרעה שלישית לפני כשבוע בדיוק נעשתה ע"י מינון התחלתי של פיוריגון 150 עם עליה ל 200 ויום לםני האוביטרל ל 250,הזקיקים היו בשתי השחלות 17 מ"מ בשמאל היה 17.2 מ"מ , היו 14 , 15 בדיקת הדם ביום ה' לפני ההזרעה ביום א' שעבר האסטרוגן היה 590 ופרוג' היה 1.9 , יום ההזרעה החלטתי לעשות שוב בדיקה לראות מה מצבי והאם אכן כדי לרוץ ולבצע הזרעה האזטרוגן ירד ל 500 ואילו הפרוג' עלה משמעותית ל 26.6..בצעתי הזרעה והרופא אמר שהבדיקות בסדר גמור. כמו כן נראה כי הזרע של בעלי לאחר השבחה היה נפח: 0.8 %, ריכוז "55 מ"ל,סה"כ זרעונים:44 מיליון,אחוז בתנועה 66 דרגת התנועה היתה בין II-IV שאין לי מושג מה זה אומר. אשמח לדעת אם על סמך כל הנתונים האלה יכולה להיות השתרשות?בנוסף לא ציינתי כי אני נוטלת מיום שני לאחר ההזרעה תמיכת פרוגרסטרון ג'ל קרינון כל בוקר. יש לי רגישות בחזה,התכווציות בבטן תחתונה אתמול בלילה גם היה,יכול להיות שאלו תופעות של השתרשות? אשמח לתשובה דחופה. נ.ב: בעלי עשה באיכילוב לפני התחלת הטיפולים בדיקת זרע: התוצאות הראו PH - 8.7 VOLUME - 2 ML CONCENTRATION - 100 MILLION MOTILITY - 1 HOUR AFTER EJACULATION 62% GRADE OF MOTILITY - 1 HOUR AFTER EJACULATION - II , III , IV VILALITY - 72% NORMAL MORPHOLOGY 10% האם הבדיקות של הזרע נחשבות לטובות?בדיקה אחרת חודש לפני נראה כי המורפולוגיה בנורמל היתה 3% ופתלוגיים 97% אח"כ הבדיקה שרשמתי הראתה משהו אחר. תודה מיכל.

אין סימנים מקדימים להשתרשות. הזרע נראה תקין.

25/07/2011 | 14:18 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך המהירה פרופ' נכבד, האם הערכים שלי שקדמו להזרעה היו טובים בכדי שתתבצע קליטה? בנוסף האם יש דבר כזה שהרחם נמצא בזווית שקצת נוטה ? תודה מיכל

מנהל פורום תרומת ביציות