מידע אודות תרומת ביצית בארץ

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

08/03/2011 | 22:44 | מאת: איריס

פרופ' זיידמן שלום, ביקרתי היום במרפאתך בת"א. בשיחתנו אמרת שלדעתך יש סיכוי לא רע שביצית מתורמת תיקלט יפה אצלי ותצליח (זאת לאחר שבטיפול האחרון איכות הביציות שלי היתה נמוכה). האם תוכל להפנות אותי למידע מקיף ואמין ברשת אודות תרומת ביצית כיום בישראל - תהליך ועלויות? תודה, איריס

יש מאמר באתר שלי http://www.baby4u.co.il/article.aspx?id=744

09/03/2011 | 12:26 | מאת: איריס

16/11/2011 | 09:56 | מאת: יעל

מה זאת אומרת ? שנשים שהן בנות 35 לא יכולות לקבל תרומת ביצית? במיוחד כשהן עוברות כבר יותר מ10 טיפולים ללא הצלחה.. והשחלות שלהן לא מתפקדות כמו שצריך.. מה? מבקשת לדעת... תודה.

מנהל פורום תרומת ביציות