תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

11/12/2010 | 17:12 | מאת: רחל

אני בת 47 ולכן זקוקה לתרומת ביצית. החזרת עוברים ראשונה. ההכנה הייתה 3 אסטרופם ליום, ושלושה ימים לפני ההחזרה פעמיים ביום 400 מ"ג אוטרוגוסטן, תזמון החזרה היה עם גלולות. שלושה ימים לפני ההחזרה E2 1621 פרוגסטרון 2.4, רירית 8.3 מ"מ, הוחזרו שלושה עוברים בני 2 ו-4 תאים. 12 יום לאחר החזרה: בטא קטנה מ-2, E2 ,991 פרוגסטרון 127 . החזרת עוברים שניה. ההכנה הייתה 3 אסטרופם ליום, ושלושה ימים לפני ההחזרה 3 פעמים ביום 300 מ"ג אוטרוגוסטן , תזמון החזרה היה עם גלולות. יום לפני ההחזרה רירית 8 מ"מ, E2 2119,פרוגסטרון 30.8. הוחזרו 3 עוברים שרק אחד מהם היה במצב טוב, 6 תאים. 12 ימים אחרי ההחזרה: בטא 19, E2 2146, פרוגסטרון 28. 14 ימים לאחר ההחזרה: בטא 46, E2 1045, פרוגסטרון 127. 18 ימים לאחר ההחזרה: בטא 34, E2 817 , פרוגסטרון 127. לאחרונה עשיתי החזרת עוברים פעם נוספת. האחות עשתה לי זריקת דקאפפטיל , לאחר כמה שבועות התחלתי עם אסטרופם 3 ליום ושלושה ימים לפני ההחזרה לקחתי אוטורוגוסטן 400 מ"ג שלוש פעמים ביום. שלושה ימים לפני ההחזרה התחילו התכווצויות של הרחם, עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם: E2 2698, ופרוגסטרון 0.8. רירית רחם 8.1 מ"מ. אחרי שהתחלתי עם האוטורוגסטן התכווצויות הרחם פחתו. אחרי יומיים עשיתי אולטרסאונד נוסף רירית רחם 9.2 מ"מ ולמחרת עשיתי החזרה. 2 עוברים מאוד טובים. 12 ימים לאחר החזרת עוברים עשיתי בדיקת דם לפני שלקחתי את ההורמונים : בטא 4 , פרוגסטרון 24.9, E2 2105, למחרת עשיתי בדיקת דם נוספת וכשעה לפני כן לקחתי את האוטורוגסטן: בטא 6, פרוגסטרון 39.5 , E2 2039 , א. האם יכול להיות שההתכווצויות של הרחם שהתחילו חמישה וחצי שבועות לאחר שעשיתי את זריקת הדקאפפטיל בגלל שההשפעה של הזריקה פגה (בהחזרות קודמות לא הוזרקה לי הדקפפטיל וגם לא היו לי התכווצויות של הרחם)? ב.האם רמת הפרוגסטרון הייתה נמוכה ואולי לכן היו לי התכווצויות של הרחם, אולי בגלל שילוב של השניים לא נקלטתי? ג. מה צריכה להיות רמת הפרוגסטרון בשביל שתהיה קליטה והתחלה של הריון תקין? מודה מראש רחל

א. לא סביר שיש קשר ישיר. ב. אולי. למרות שזו כנראה לא הסיבה. ג. מעל 15.

מנהל פורום תרומת ביציות