תרומת ביצית או אם פונדקאית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

31/10/2010 | 00:31 | מאת: אילן

אני רווק בן 40 מעוניין להביא ילד לעולם. מה התהליך שאני צריך לעשות אין לי שום מושג מאיפה מתחילים אני צריך תרומת ביצית ואם פונדקאית או מישהי שמוכנה לקבל תרומת זרע בתשלום

אתה יכול למצוא בת זוג שמעוניינת ב"הורות חדשה" ראה למשל ב: www.gobaby.co.il תמצא עוד אינפורמציה בארגון "משפחה חדשה" www.newfamily.org.il. אפשרות מסובכת יותר היא לפנות למומחה פריון והוא יסייע לך למצוא תוכנית שמספקת פונדקאות ותורמת ביציות. יש גם ארגונים שעוסקים בארגון העניין למשל: www.tammuz.com ואחרים.

16/02/2011 | 09:10 | מאת: רותי

קראתי את הודעתך אשמח אם תרצה שנשתף פעולה גם אני מחפשת בן זוג לתרומת זרע

מנהל פורום תרומת ביציות