לכרות כן / לא ?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

21/01/2010 | 22:42 | מאת: מירי

בבדיקת היסטרוסלפינגוגרפיה {לפני שנים} נמצא סקטוסלפינקס בחצוצרה {התרחבות בחלק הדיסטאלי}. כמו כן, נמצא רחם דו קרני. אח"כ מנהל מחלקה טען שמדובר בספטום ברחם{לפי u.s}. אח"כ רופא מומחה אחר שלל רחם דו קרני ...וגם שלל ספטום ... ולפי היסטרוסקופיה טען לרחם קשתי. כיום, לפי u.s רופא נוסף, טען שאין בעיה משמעותית בחצוצרה. אין צורך בכריתה ואפשר מייד לעבור הכנה לתרומת בצית. 4 רופאים מומחים ... 4 דיעות .... למי להאמין ? אני רווקה, בת 49 ללא ילדים. אני לא מזוכיסטית ואשמח לוותר על כריתת חצוצרה ומאידך, רוצה הצלחה בהריון יקר {תרתי משמע}. הצילני בבקשה ובתודה.

25/01/2010 | 22:42 | מאת: פרופ' מרתה דירנפלד

4 רופאים ודיעות שונות רק מעידות על כך שהתמונה מורכבת מכדי לענות בפורום בלי לבדוק אותך

מנהל פורום תרומת ביציות