עוברים לא תקינים גנטיים מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

21/09/2020 | 15:25 | מאת: תמי

אני בת 39 קיבלתי תרומת ביצית נקלטתי בפעם הראשונה אך לצערי הייתה לי הפלה.רציתי לדעת אם אצל התורמת כל הבדיקות תקינות קריוטיפ+ בדיקות קפדניות.אצל בן זוגי הזרע טוב קריוטיפ ובדיקות מעולות יכול להיות שהעוברים לא תקינים? האם אני צריכה לעבור לפונדקאות?

הסיכוי של בחורה צעירה או עובר מתורמת להיקלט הוא 30-50%, כך שלא נדיר שעובר לא נקלט. אם כ- 5 ניסיונות עם בלסטוציסטים מתרומת ביציות לא מצליחים, יש מקום לשקול פונדקאות.

21/09/2020 | 23:10 | מאת: תמי

אולם באם העוברים נקלטים אך יש הפלה בשבועות הראשונים זו עדיין בעיה בעוברים או אצלי בגוף?

בד"כ בעוברים.

מנהל פורום תרומת ביציות