בירור הפלה שניה מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

04/08/2020 | 17:49 | מאת: רוית

לאחר הפלה שנייה מתרומת ביצית הופניתי למספר בדיקות.אציין שהקריאוטיפ של התורמת תקין עוברים בלסטו.נתנו לבעלי בדיקת קריוטיפ שצריך לבצע,האם תיתכן אי התאמה בין שניהם גם כאשר הבדיקה שלו תצא תקינה? בנוסף,הופניתי למרפאה להפלות חוזרות העניין שהם מבחינתם אומרים להחליף תורמת ולא מתעסקים במעבר.. קיבלתי תוצאות בדיקת דם עם בעיה בקרישיות+ עודף משקל משמעותי.מהי הדרך לדעתך לנסות 'לכסות' את כל הנושא?

יתכן ממצא לא תקין אצל בעלך, אבל אין כזה דבר "אי התאמה בין שניהם." כדאי גם לעשות היסטרוסקופיה.

מנהל פורום תרומת ביציות