הפלות חוזרות, בדיקות קרישיות תקינות

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

02/07/2020 | 21:42 | מאת: גילי

שלום, עברתי 2 הפלות חוזרות מתרומת ביצית מאותה תורמת. בשבוע 9 ובשבוע 6. עשיתי בירור לקרישיות יתר וכל הבדיקות יצאו תקינות. הרופא שלי חושב שמתן נוגדי קרישה בהחזרה הבאה יכול לפתור את הבעיה. האם יתכן שרק בזמן ההריון נוצרת קרישיות יתר? מה יכולה להיות הסיבה להפלות? האם זה לא מסוכן לקחת נוגדי קרישה כשאין בעית קרישיות יתר?

אני לא מכיר קשר מוכח בין קרישיות יתר בהיריון להפלות, אבל מדללי דם נחשבים פלצבו נפוץ במצבים אלה.

מנהל פורום תרומת ביציות