בנוגע להשרשת עוברים ברחם

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

31/03/2018 | 16:19 | מאת: יפעת

שלום רב, רופא המליץ על נטילת פרבליפ 20 מ"ג (בנוסף לקלקסן ופרדניזון) מיום ההחזרה. האם ידוע לך ששימוש בתרופה זו יכול לסייע בהשרשה והאם היא בטוחה או מסוכנת בשימוש הריון? תודה רבה

השימוש בפרבליפ אסור בהיריון, אבל היו כמה דיווחים שהוא עשוי לשפר את ההשתרשות של העובר, בייחוד בנשים עם הפלות חוזרות או מוות עוברי תוך רחמי ואולי אפילו למנוע רעלת היריון. עם זאת, ידוע מעט מאד על יעילות ובטיחות התרופה בתחילת היריון.

25/11/2019 | 14:00 | מאת: קריסטין

מה הסיכוניים בנטילת פרבליפ??? האם צריך לעשות בדיוק דם במהלך הטיפול???

מנהל פורום תרומת ביציות