היסטרוסקופיה אשמח לקבל הסבר

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

28/03/2018 | 12:11 | מאת: אלונה

שלום פרופ' , כתבתי לפני מספר ימים שאני אמורה לעבור תרומת ביצית . לאחר 2 כשלונות , כשלון אחד - היה הריון אך השק לא התפתח . ועברתי גרידא . כשלון שני - הוחזרו 3 עוברים אבל לא נקלט . וכל זה כשהרירית הייתה 7-8 ויפה . אחרי שלא קיבלתי מחזור לאחר גלולות וגם הרירית דקה באופן מפתיע . יש לציין שלפני כן בוצע פיפל . (האם זה גרם לנזק?) הוחלט לבצע לי היסטרוסקופיה . מספר שאלות אשמח אם תוכל לענות לי - 1.האם הפעולה הנל יכולה לגרום לנזק ברחם ? 2.יש לי עוד החזרה של עוברים האם זה יפגע בזה ? 3.האם צריך לנח לאחר מכן וכמה ? אשמח אם תוכל לפרט לי בעניין כי אני מאוד רוצה שהחזרת העוברים תצליח ולא יגרם נזק . ואני חוששת מהפעולה . תודה וחג שמח .

1. לא. 2. לא. 3. לא. היסטרוסקופיה זו פעולה שדי דומה להחזרת עוברים, רק שבמקום להחדיר דרך צוואר הרחם לחלל הרחם צנתר עם עוברים, מחדירים סיב אופטי דק שמאפשר תצפית דרכו.

מנהל פורום תרומת ביציות