מה ההבדל בין שיטת ICSI ו-IVF רגיל?

דיון מתוך פורום  תרומת ביציות

24/07/2017 | 11:33 | מאת: שירה

שלום רב, האם יש הבדל משמעותי בין שיטת ICSI לבין IVF רגיל? עברתי מספר טיפולים בתרומת ביצית שנכשלו ולאחר בדיקת המסמכים ראיתי שהשיטה שנבחרה אצלי זה ICSI למרות שאין לבעלי בעית זרע או מיעוט זרע ולא ברור לי מדוע השתמשו בשיטה זו. האם יתכן כי זה יכול להשפיע על הקליטה של העובר? שאלה נוספת, עד היום כל הטיפולים נעשו ע"י הכנת הרירית ע"י הורמונים. האם למרות שאין לי מחזורים סדירים, יש אפשרות להכין אותי להחזרה במחזור טבעי? תודה רבה מראש

בגלל נדירות הביציות מתרומה נהוג לבצע ICSI על מנת למקסם את מספר ההפריות. אם המחזורים שלך סדירים אז ניתן להכין אותך על בסיס הביוץ הטבעי, במיוחד כאשר משתמשים בעוברים מופשרים.

מנהל פורום תרומת ביציות