בדיקות דם מלחיצות... :(

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

13/07/2013 | 11:56 | מאת: חוששת

אני בת 27, עם היסטוריה של אורטיקריה כרונית (אלרגן לא ידוע- משוער כי מדובר בתופעה פסיכוסומטית) שטופלה בפרדניזון משך 9 שנים במינונים משתנים, בחודשים האחרונים כבר לא. כרגע עם פריצות דיסק ותזוזה של חוליה- מטופלת לסירוגין בפרקוסט. עקב התקררויות חוזרות הופניתי לבדיקות דם והערכים מחוץ לטווח הנורמה הם: WBC- 11.69 Lymphocytes- 3.68 Monocytes - 0.96 Eosinophils K/uL - 0.29 TSH- 5.99 Total T3- 2.8 ובבדיקות של מחלות ויראליות: CMV Ab IgG 126.0 Positive U/mL CMV Ab IgM 6.83 Negative U/mL EBV EBNA Ab IgG >600 (Pos:>20) U/mL יש לי תור לרופאה שמטפלת בי רק בעוד למעלה משבוע ואני חרדה מהתוצאות הנ"ל. ממעט "סיורים" שערכתי באינטרנט אני מבינה כי הגוף נלחם באיזשהו זיהום ויראלי או משהו כזה..וגם בעיה בבלוטת התריס??? האם להקדים את הביקור אצל הרופאה או שאפשר להמתין? תודה

איני יודע "לפענח" חלקיקי תשובות. לגבי בלוטת התרס תשלחי גם את ערכי הייחוס שמשתנים ממעבדה למעבדה ממה שראיתי עדיין מוקדם מכדי לכתוב צוואה.

13/07/2013 | 14:20 | מאת: חוששת

יש איזושהי דרך לשלוח לך את הקובץ של הבדיקות שהורדתי? נראה לי קצת ארוך מכדי לכתוב את זה פה בפורום וסליחה, לא שמתי לב להודעה על שליחת כל ערכי הבדיקה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה