תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

09/07/2013 | 17:00 | מאת: שירלי

שלום, בת 39 עם עודף משקל של 15 ק"ג בערך.יש לי טבעת בקיבה ואני בתהליך הרזייה. לפני שבוע חליתי במחלת חום ללא תופעות נילוות. לא היה שיעול או נזלת או שלשולים. כלום. רק חום של 38.5-37.7 במשך שבוע. עשיתי בדיקת דם במהלך המחלה, CPR היה 2.8 ו WBC 4.3. אמרו דלקת רק לא ידעו מה. בדיקת שתן גם תקינה. הערכים הבאים היו גבוהים בזמן המחלה והם גבוהים גם היום, שלושה ימים אחרי סיום המחלה: GOT (AST) - 50 GPT (ALT) - 80 GGT - 41 LDH - 604 ALK. PHOSPHATASE - 82 PROTEIN-TOTAL - 6.8 ALBUMIN - 4 BILIRUBIN-TOTAL - 0.4 BILIRUBIN-DIRECT - 0.14 יתר הערכים תקינים. אשמח לדעת את דעתך תודה, שירלי

תמונה של זיהום וירלי עם מעורבות הכבד. אולי מחלת הנשיקה למשל אין לי דרך לדעת יותר

10/07/2013 | 15:43 | מאת: שירלי

יצא שלילי גם EBV ו CMV מה עוד יכול להיות? תודה

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה