תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/03/2013 | 12:32 | מאת: לימור

שלום רב, אני בת 45 , בריאה בד"כ, עשיתי בדיקות דם לפני מס' ימים ואלו התוצאות שנתקבלו: Glucose (B) 120 mg/dl .(..........)* Urea (B) 27 mg/dl .(...*......). Creatinine (B) 0.51 mg/dl .(*.........). 18.06.2012 ךיראתמ לחה ,בל םיש .סוחייה יכרעב יוניש לח eGFR 60 ml/min/1.73m²-מ לודג .60 לעמ יוצר ךרע K+ Potassium (B) 4.1 mmol/l .(...*......). Na- Sodium (B) 137 mmol/l .(*.........). Ca-Calcium (B) 8.6 mg/dl .(.*........). Cholesterol 252 mg/dL ץלמומ: <200 mg/dL Triglycerides 101.00 mg/dl mg/dl 150-מ ןטק :Normal HDL-Cholesterol 52 mg/dl ץלמומ: >40 mg/dL Non-HDL Cholesterol 200.00 mg/dl ץלמומ: <160 (תרכסו בל ילוחל: <130) ילובג: 160-189 הובג: >190 אפורה םע ץעוויהל שי הרקמ לכב ךל יוצרה הרטמה ךרעל רשאב לפטמה LDL-Cholesterol 179.30 mg/dl ץלמומ: <130 mg/dL (תרכסו בל ילוחל: <100 mg/dL) ילובג: 130-159 mg/dL הובג: >160 mg/dL אפורה םע ץעוויהל שי הרקמ לכב ךל יוצרה הרטמה ךרעל רשאב לפטמה Protein Total (B) 7.6 g/dl .(.....*....). Albumin (B) 4.5 g/dl .(.....*....). 30,0 - 120, .(........*.).Alkaline Phosphatase 108 ------- ---------------------------------------------------------------------- (GPT) 35 U/l 0 - 31 .(..........)* האם לערך הגבוה של ALT יש משמעות ? מה לגבי רמות הסוכר וקולסטרול ? מה עליי לעשות? בתודה מראש, לימור

אין משמעות לתשובת מעבדה שאינה מחוברת לאדם= גיל, מין, מצב בריאות, מחלות, תרופות, סיבת עשיית הבדיקה, תשובות נוספות/ קודמות אם יש, ובמקרה שלך גם מצב השמנה, פעילות גופנית ותזונה. התשובה הנוכחית מרמזת על קיום תסמונת מטבולית עם השמנה, סוכר, כולסטרול, כבד שומני... אבל זה רק ניחוש באפלה.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה