טיפול חדשני עם הזרקת חומרי אלחוש ומינרלים- שיבא

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/12/2016 | 17:09 | מאת: איריס

שלום ד"ר, אני סובלת מזה שנים רבות ממיגרנות בתדירות של פעמיים בחודש לפחות לערך. גם סביב המחזור וגם שלא .. השתמשתי כבר בכמה כדורי מניעה של מיגרנות כולל: דרלין, דפלפט ולאחרונה טופיטרים, לצערי אני לא מרגישה שהייתה הטבה עם הכדורים הללו. שמעתי שיש טיפול חדשני בשיבא במרכז לרפואה משלימה של הזרקת חומרי אלחוש ומינרלים לאזור הראש והצוואר, מה דעתך על טיפול זה ? האם אתה יודע שאכן הטיפול עזר למיגרנות, האם יש בכך סכנה כלשהי ? אשמח לחוות דעתך, תודה, איריס

שלום איריס. הטיפול אינו מסוכן, הוא גם אינו חדש. לנסיוני האפקט אינו מרשים אולם ניתן תמיד לנסות משהו נוסף שאינו נושא תופעות לוואי בעיתיות חוץ מקצת אי נוחות עקב הדקירות.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש