קלסטר הדק המחלה האכזרית

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/12/2016 | 14:17 | מאת: אבי

כפי שציינתי בדף אחר על התקפי קלסטר דוקטור, במפגש עם ניורולוג קיבלתי גבנטין ואז רופא המרפאה אמר שמאחר ואני שותה לבעיה שונה ליריקה ואלטרול או צורך בגאבטין ולכן לא רשם לי במרשם את התרופה מאחר ואני מכיר מקרוב את התופעה המקוללת שניקראת קלסטר שמופיעה עקב שינוי טמפרטורה ומעבר בן עונות השנה אני לא יודע כבר מה לעשות עם ההתקפים יש לציין שאני מטופל שלך מהעבר וניסיתי את המרחיאונה שלא עשתה לי טוב ניסיתי את האוקסיקונטין וגם לא הלך ולכן אני מנסה את הטרגין והפרקוסט יש לציין מצב שב 24 שעות קיבלתי כ5 פעמים ואו יותר שפינו אותי למיון ושם קיבלתי בהמלצת רופא בעירוי פטדין ואולי בשם דומה שאכן הרגיע תודה לך דוקטור קוריצקי על תשובה מזרחי אבי (מצפה)

שלום אבי התרופות אותן מנית אינן המתאימות ביותר לקלסטר, היות ואתה מרוחק מציע להגיע לבילינסון למיון ולאשפוז וטיפול מתאים.

09/09/2017 | 14:10 | מאת: נאור

לכל מי שקורא. רק חמצן. רק חמצן יעזור. תבקשו מהניורולוג. שואף חמצן בתחילת ההתקף בלחץ הכי גבוה של 15 למשך כמה דקות והכאב נעלם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש