פיברומיאלגיה וקבלת קנביס רפואי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/02/2012 | 16:07 | מאת: ליזי

שלום דר' אלוש, לפני 10 שנים אובחנתי עם פיברומיאלגיה בכל הנקודות.במשך השנים קיבלתי גם גסטריטיס,שינויים ניווניים בעמוד השידרה, ואינסומניה (חוסר שינה כרוני). אני לוקחת 2 כדורי בונדורמין מידי לילה שהפסיקו לעזור.לוקחת אלטרול, לקחתי טרמדקס, ליריקה, הייתי מטופלת שנים במרפאת כאב עקב בעיות בגב גם.הכאבים וחוסר השינה משגעים והורסים את איכות החיים. שמעתי שקנביס רפואי יכול מאד להקל על כאבי וחוסר השינה. אשמח לשמוע ממך,מה הדרך המהירה ביותר שאוכל להשיג מרשם. אני עובדת בבית חולים במכון אונקולוגי, ושם ניתן לחולים אונקולוגים כמובן. הנני אשה בת 63. אני חברת קופת חולים מכבי. אודה על תשובתך בהקדם. בברכה, ליזי

28/02/2012 | 13:02 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ליזי קנביס רפואי יכול לסייע בטיפול בכאבים והפרעת שינה. באופן עקרוני, כבר קשה להשיג אותו באינדיקציה של פיברומיאלגיה, כי אין הוכחה פורמאלית שזה עוזר, ויש כוונה לבצע מחקר מסודר בנושא. בנתיים, ניתן להשיג קנביס רפואי באבחנה של כאב כרוני, (במקרה שלך כאבי גב כרונים) . יש לפנות למרפאת כאב בבית החולים והרופא יגיש בקשה לאישור מהרופא המחוזי. בברכה

29/01/2014 | 18:20 | מאת: סיגלית ביטון

סובלת מכאבים עזים בכל הגוף כולל הפנים חוסר שקט בידיים ברגליים . קשה לי לישון בלי כדורי שינה ניסיתי כל כדור אפשרי . דיקור סיני ועוד המון טיפולים אך זה לא עוזר לי . אני חסרת אונים אשמח אם תעזור לי

מנהל פורום פיברומיאלגיה