נמצאתי כבעלת הפרעת אישיות גבולית לאחר חודש אשפוז.

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

10/09/2010 | 01:41 | מאת: מרי

אני גם סובלת מדיכאון ,התקפי חרדה,סכרת,כבד שומני ומוגדל,דלקת פרקים וכו...אני מתקרבת לגיל 53. כל הטיפולים הנפשיים שהייתי בהם לא רק שלא עזרו לי אלא הרסו לי את החיים.וניצלו אותי מאוד כספית במחיר של הרס לימודיי והרס חיי. שאלתי האם יש לי סיכויי בכלל לסיים את התואר שלי? ואיזה תמיכה או עזרה אני זכאית לקבל כנפגעת נפש בנושא של לימודים אקדמיים?כמו כן איך עליי לבדוק את המסוגלות או יכולותיי האקדמיות (כדי שלא אזרוק כספים ואחר כך יסתבר שהלימודים האקדמיים מעל מידותיי)איזה מבחנים עליי לעשות ?

מרי שלום רב, נשמע שעברת ואת עוד עוברת תקופות קשות מאוד בחיים שלך, וחבל לי לשמוע שאת מרגישה שהטיפולים הנפשיים שניתנו לך עד כה רק הזיקו. ישר כוח על הרצון והמוטיבציה להתפתח וללמוד. לא ציינת האם למדת מקצוע או תחום כלשהו בעברך, כיצד התמודדת עם מסגרות לימודיות קודמות, האם סיימת 12 שנות לימוד ומה מעניין אותך, לכן קשה לי לענות על שאלתך - את מוזמנת לפרט ולכתוב לי שוב. לגבי זכויותייך ללימודים כנפגעת נפש, איני יודעת בוודאות, פני בשאלה זו לשירותי הרווחה בהם את מטופלת. בהצלחה ושנה טובה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי