האם יש הקלות לתלמידים המקבלים קלונקס?

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

30/10/2012 | 22:14 | מאת: אורי בץ

שלום, האם ידוע לך על הקלות שניתנות לתלמידים שמקבלים קלונקס לטיפול בנדודי שינה בכל מה שקשור לשעת הגעה לבית ספר, שיחרור משיעורים, תגבורים אישיים וכיוב? ומי אמור לענות על שאלות אלו במערכות החינוך? בתודה מראש אורי

אורי שלום, לא ידוע לי אם ישנה מדיניות כזו בבתי ספר, מציעה להתייעץ עם יועצת בית הספר. בהצלחה.

27/11/2012 | 19:43 | מאת: גרי

קלונקס מוריד מאוד את הריכוז והסבלנות לעשות משהו, המחשבה נהיית איטית מדי ככל שמשתמשים ומשך הזמן מתחילות בעית זיכרון לטווח קצר והרי לך בסופו של דבר מקבלים תוצאה כמו בעיית קשב , לא מומלץ להשתמש בתרופה ממכרת כזו להרגעה. יש דברים טבעיים שיכולים להרגיע ולתת שינה טובה לילד צעיר. בהצלחה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי