טוהר בת11

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

04/07/2011 | 15:45 | מאת: אוסנת

יש לי ילדה בת 11 והיא מוצצת אצבע בפה ובזמן שהיא מוצצת היא נוגעת בשער שלה והיא תולשת אותו וזה מאוד מתסכל אותי מה אני עושה בנדון

הי אסנת, מתנצלת על האיחור בתגובה בעקבות חופשה שלי. מציצת אצבע בגיל זה ומשחק בשיער ותלישתו בגיל 11 מעידים כפי הנראה על מצוקה או מתח שביתך מצויה בו, כמו גם על קושי או חסך רגשי. בגלל הגיל הרגיש שביתך נמצאת בו (תחילת גיל ההתבגרות) אני מציעה ללכת לייעוץ מקצועי בקופת החולים אליה את שייכת, אפשר דרך רופא המשפחה שלך. בהצלחה.

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי