בעיה בכתיבה

דיון מתוך פורום  קשיים בתפקוד לימודי

01/06/2011 | 11:30 | מאת: אסנת

בתי בת ה8 פיתאום בלי שום סיבה קשה לה לכתוב היא פשוט מחזיקה את העיפרון ורוצה לכתוב ולוקח לה זמן היא מאוד מתוסכלת ולא מבינה מה קרה לה היא תלמידה טובה ולא קרה משהו מיוחד בזמן האחרון.ברצוני לציין כשאני הייתי בתיכון גם לי היתה בעיה כזאת שאחר כך הובילה לרעד ביד עים קשיי כתיבה אני לעומת זאת לא טיפלתי ועדיין יש לי קצת

אסנת שלום, נשמע שאת מכירה את התופעה בעצמך, האם עבורך הבעיה נבעה מקושי רגשי או נפשי כלשהו? האם ניסית לשוחח עם ביתך ולנסות להבין האם חשה לחץ או תיסכול סביב נושאים לימודיים או חברתיים לאחרונה? כדאי להתייעץ עם המחנכת ו/או היועצת של בית הספר. במידה ואין בעיה רגשית כלשהי, התייעצי עם רופא ילדים. בהצלחה!

מנהל פורום קשיים בתפקוד לימודי