פצע הניתוח נפתח בחלקו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

16/02/2016 | 09:59 | מאת: יפית

שלום רב, לפני כשנה וחודשיים עברה אמי ניתוח מעקפים. לפני כחודשיים ראינו לפתע חור בגוגל סיכה בחלק התחתון של אזור הניתוח שגדל והחל להפריש הפרשות. אנחנו "מטיילים" מרופא לרופא ועדיין אין פתרון. היינו אצל כירורג חזה, כירורג פלסטי, קרדיולוג, בוצע מיפוי עצם. מה עושים?? תודה רבה, יפית.

ליפית השלום, יש בבתי חולים שונים ובשרות קו"ח השונות שרות של "מרפאת פצעים". הטוב ביותר הוא בבית חולים שיש לו מחלקה לניתוחי לב. בד"כ אם היית אצל כירורג חזה, הוא היה אמור בעצם לטפל/לפתור את הבעייה.

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח