ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

11/07/2015 | 21:45 | מאת: דויד

שלום, אני בן 47, מסתבר שיש לי בעיה בעורקים, אבי היה חולה לב. בצינתור לפני שנה נמצא שיש לי 3 חסימות כאשר הבולט בLM כ 75%, יש גם חסימה ב LAD ו OM' באקו לב האחרון (לפני חודש)נמצא צניחות קטנות ב אקג. הקרדיולוג שלי ממליץ לא לעשות כלום כרגע ולהמשיך בטיפול תרופתי. 3 רופאים אחרים (קרדיולוגים ומנתחים) ממליצים ללכת לניתוח בשבועות הקרובים. האם אתה חושב שאגיע לניתוח בגלל הרקע שלי? ואם כן ללכת על ניתוח עכשיו שאני צעיר , בריא וחזק או לחכות מה עושים?????????????? תודה

לדויד השלום, אכן יש בעייה, ואין תשובה פשוטה מהמותן. אני מציע לך לבוא אלי להתייעצות נוספת, עם החומר הרפואי שלך, כולל דיסק הצינטור. בברכה, פרופ' סמולינסקי 054-4313316

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח