לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

14/12/2009 | 22:10 | מאת: אבי

שלום רב איני יודע אם פניתי לפורום הנכון,תיסלח לי אם טעיתי. שמי אביב בן 35 מצב בריאותי תקין לאחרונה יש לי לחץ בחזה המלווה בכאב בצד שמאל,ונשימתי הפכה לכבדה יותר לאחר כל מאמץ,לפעמים ישנם דקירות מאיזור הלב עד כדי עצירת נשימה , בגיל קטן יותר(14-16)היו לי מים בקרום הלב וטופלתי באופן תרופתי. לאחרונה עברתי בדיקות אקו לב,א.ק.ג,מבחן מאמץ,צילום חזה,בדיקות דם.חוץ מכלסטרול בדם הכל תקין. האם תוכלו להמליץ לי מה עליי לעשות/לטפל ולמי כדי לפנות להמשך בדיקות? הרופא אומר שעלי להיבדק עוד 3 חודשים! אודה מראש על עזרתך אביב

בגילך ובתסמינים שאתה מתאר יש מקום לוודא שאין מדובר מבעיה לבבית, כמו דלקת קרום הלב. עליך לפנות לקרדיולוג, כאן זה פורום כירורגי. בהצלחה, אשמח לקבל מעקב- מעניין! פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח