הצטברות נוזלים לאחר ניתוח תיקון מסתמים בלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

29/06/2014 | 12:16 | מאת: טל

שלום, שמי טל ואני לא מתמצאת בנושא אז אני צריכה עזרה. אבא שלי עבר לפני כשבוע ניתוח לתיקון המסתמים בלב, במהלך הניתוח היו קצת בעיות והוא גם דימם. לאחר הניתוח הוא מתקשה להתאקלם מאוד ועייף מאוד. הוציאו לו נוזלים (כנראה קוראים לזה גם בצקת אני לא בטוחה) כבר פעמיים והוא חושב שזה נדיר ושהרופאים עשו טעות לכן יש לו כאבים חזקים ונוזלים. רציתי לשאול אם זה נורמלי ורגיל משום שאבא שלי נכנס לפאניקה. תודה רבה.

לטל השלומות, שבוע אחרי הניתוח את ואביך אמורים לקבל את כול המידע וכול התשובות מהרופאים שניתחו אותו. הבראה מלאה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח