החלמה קשה מניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

24/10/2013 | 14:47 | מאת: ג'ודית

בעלי עבר לפני חודש ניתוח מעקפים שממנו הוא התאושש נהדר. אך, לצערנו, תקף אותו זיהום, שעדיין לא מרפה ומטופל באנטיביוטיקה ביתית בוריד וגרם לרגרסיה במצבו. בנוסף למחלת הלב, בעלי חולה סכרת המטופלת באינסולין ובעוד מחלת סיסטמית אלרגית (ייחודית) שמונעת ממנו לקיחת תרופות שונות. בעלי חלש מאוד, כמעט אינו אוכל והשיפור במצבו לא נראה לעין. שאלתי, איך אפשר לאושש אותו, גרום לו תאבון או לחזקאותו? הרופאה שלו אומרת כי כל התוספים שיש בשוק מתנגשים עם שלל התרופות שהוא צורך.

לג'ודי השלומות,,אכן טיפול בזיהום חריף/ כרוני לאחר ניתוח מעקפים הוא נושא קשה, וקשה עוד יותר בחולי סכרת קשים כמו בעלך. היועץ העקרי שלך אמור להיות הרופא המנתח שלך ן/או אנשים מטעמו. יש רופאים המבינים בנושא ספציפי זה, את יכולה להתייעץ למשל עם ד"ר ארז קכל. בהצלחה, פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח