חודשיים לאחר החלפת מסתם מכני וחלק מהאוטה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

31/12/2011 | 08:12 | מאת: חזי 48

לאחר חודשיים אני עושה ספורט הליכה ארוכה ריצה קצרה מדרגות מרגיש מצויין הבעייה שהדופק במנוחה 90 עד 100 וכשאני שם את הראש על הכרית אני מרגיש סחרור קל שעובר ומעין לחץ קל בחזה שחולף לאחר שהגוף מתרגל לשכיבה וגם שאני קם מהמיטה אני מרגיש מעין לחץ שחולף, בזמן פעילות הכל תקין האם זה נורמלי ושהמצב ישתפר הרופא אמר שכל הבדיקות מעולות ואף שיבחה את בריאותי

לחזי השלומות, עליך להתייעץ עם מנתחך במקום ראשון. בכול מקרה, חודשיים זה מעט זמן, חכה עוד מספר חודשים, סביר שזה יחלוף. פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח