ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

06/07/2011 | 12:34 | מאת: אילנה

ד'ר שלום רב, אבי לאחר ניתוח מעקפים שבוצע לפי כחודש. ארבעה מעקפים, כולם מבית בחזה. תלונות עיקריות החוזרות על עצמן הן לחץ בנשימה וכבדות, הוא מתאר תחושה שלעיתים הנשימה נעצרת לפסקי זמן קצרים ובנוסף,החולה נושא היסטוריה של אבנים בכיס מרה. שאלותיי הן: 1. האם תחושת הכבדות מוכרת כתופעה שלאחר ניתוח ומתי אמורה לחלוף? 2. האם ייתכן כי נשאר גוף חיצוני בתוך החזה כגון בלון או משהו בסגנון? 3. האם מומלץ לטפל בכיס מרה דרך ניתוח לאחר ניתוח זה , משום שזו אפשרות שהועלתה? בתודה מראש, אילנה.

לאילנה השלומות, לכול השאלות האלה עלייך לקבל תשובה מהמנתח שניתח את אביך. בברכת בריאות שלמה, פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח