אבא שלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

05/07/2011 | 21:50 | מאת: איילת

שלום פרופ' סמולנסקי היקר, לפני כמעט 7 שנים ניתחת את אבי בניתוח לב פתוח אבי היה במצב לא פשוט גם מבחינת הניתוח וגם לאחר מכן וההתאוששות היתה לא קלה כלל כיום אבי 7 שנים אחרי הניתוח ואנחנו מודים לך כל יום.... כרגע לאבי יש מוגלה בחתך הניתוח שבעצם לא נסגר לו במאה אחוז ואם מסתכלים טוב הברזל מבצבץ , אבי היה בכירורג והכירורג אמר שבכל מקרה יצטרך ניתוח להוציא את הברזל ובמקביל עשה לו צילום חזה וראה לב מוגדל... כמובן שהתחיל הלחץ ואבי מוטרד ומאוד רוצה את דעתך והמלצתך והאם אתה עושה ניתוחים כאלו , איך אפשר לתאם שתראה את זה ???? לפי דברי הכירורג זה דחוף מכיוון שזה גורם לו לבעיות זיהומיות...ולגבי הלב מוגדל לפי הבנתי זה גורם לקרישיות דם וחס וחלילה לדברים שלא מצפים להם אודה לתיאום פגישה בהקדם

לאיילת השלומות, בכללי :תיאום פגישה הוא דרך מרכז זימון תורים שי בי"ח אסותא, טל- 037644444 . מעבר לכך אוכל כבר כעת להמליץ לך על רופא מנתח לב המתמצא ספציפית בנושא זה, והוא ד"ר ארז קכל. ד"ש לאביך, והרבה בריאות, פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח