צביטות לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

28/06/2011 | 13:46 | מאת: לאוש

בעלי עבר ניתוח מעקפים לפני 4 חודשים, הוא עושה פעילות גופנית ולא התלונן עד כה, בשבועיים האחרונים מתלונן על צביטה באזור חזה ימין בשד, וזה קורה בעת הפעלת מאמץ קטן בידו הימנית כמו גרירת חלון ויטרינה, התכופפות , או כל מאמץ קטן שנעשה בידו, בזמן פעילות הליכה מהירה הוא לא מתלונן על כך, שאלתי, לאיזה רופא עליו לפנות קרדיולוג או כירוגי , האם לפי דבריו /תלונותיו זה נראה קשור לניתוח מעקפים שעבר או שריר/עצב

רצוי שיפנה למנתח שלו. ד"א, זה לא נשמע מדאיג. פרופ' סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח