השתלת מסתם ריאתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

07/05/2011 | 23:05 | מאת: יואב

אני צריך לעבור ניתוח להשתלת מסתם ריאתי. בילדות עברתי ניתוח בו הסירו את המסתם שלא היה תקין. היום אני בן 41. השאלה היא איזה מנתח הוא המתאים ביותר - האם מנתח ילדים או מנתח מבוגרים? והאם יש לך המלצה על מנתח מסויים? תודה.

השלומות, המנוסים ביותר בהשתלת הומוגרפט או מסתם ביולוגי בעמדה פולמונלית הם מנתחי הילדים או מנתחים המנתחים גם מבוגרים וגם ילדים. יש כאלה במרכזים להם יש מנתחי לב ילדים, וכן באסותא . פרופסור סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח