קומדין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

26/04/2011 | 19:08 | מאת: מלי

לאחר אבלציה שעברתי ,ניתנה לי התרופה קומדין לחודש אחד. הבנתי שעלי להיות מאוזנת עם ערכים של 2-3 ובודקת INR כל כמה ימים. בד'כ לוקחת כדור אחד של 5 ליום. היום היתה לי תוצאה של 1.9 האם הגדלת הכמות ל7.5 ליום אחד תסדיר את המדד? הרופא שלי בחופשה לכן פנייתי. המון המון תודה מלי

01/05/2011 | 15:41 | מאת: עמי נחום ברבר

במידה ואתם זקוקים למכשיר בדיקת ערכי דילול הדם ,אנו יכולים לעזור ברכישתו בהנחה משמעותית.

זאת שאלה לרופא המשפחה או הקרדיולוג שלך. יש גם מרכז ייעוץ טלפוני של חברת דין דיאגנוסטיקה

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח