שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב פתוח

10/02/2011 | 11:28 | מאת: רואן

שלום רב. 1.כמה זמן אחרי ניתוח לב פתוח צריכים לכסות את הצלקת ?? 2.מתי אתחיל להרגיש בהתערבות הזאת כלומר אין קוצר נשימה חולשה בגוף......?? 3.האם יש מאכלים מיוחדים שעוזרים לעצם החזה להילחם במהירות ??? 4. יש לי בעיה בבית ששני ההורים שלי מעשנים מנסה תמיד להתרחק מהם האם זה משפיע ?? 5.האם זה מסוכן אם יש פרשות במקום הניתוח?? תודה מכל הלב

לרואן השלומות, את הצלקת מכסים בד"כ יומיים שלושה, וזהו. יש אנשים שמכסים יותר, רק בגלל שהמגע של הצלקת עם הבד של הלבוש לא נעים להם, אך לא מסיבה רפואית. שיפור בתחושה יורש לאחר זמן, לא בהכרח מייד. אין מאכלים מיוחדים, והעישון של הורייך לא תורם ולא מזיק לך. הפרשות בפצע הניתוח מיותרות, אך אחרי ניתוח כזה הן נדירות. בברכה, פרופ, סמולינסקי

מנהל פורום ניתוחי לב פתוח