שחזור שדיים

דיון מתוך פורום  שחזור שד

15/06/2010 | 13:39 | מאת: ר.

בת 39, כרגע בטיפול כימוטרפי טרום ניתוח. יודעת כבר שאצטרך גם הקרנות. בימים אלו ניתבשרתי שאני נשאית barca1. החלטתי להוריד את שני השדיים ולא רק את השד עם הגידול. האם ניתן לעשות שיחזור מידי באותו הניתוח כשיש צורך בהקרנות? האם להוריד עכשיו את שניהם או בשחזור העתידי להוריד את השד הבריא ואז לעשות שיחזור בשניהם? מתי כדאי להתייעץ לראשונה עם פלסטיקאי? האם אפשר להגיע אליך לייעוץ ברמבם עם טופס 17? תודה מראש... מלא שאלות...

24/06/2010 | 19:11 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

שלום ר! א.לדעתי ההחלטה לגבי ניתוח ב2 השדיים נכונה. ב.רצוי להתייעץ עם פלסטיקאי מוקדם ככל האפשר. ג.מוכן לראותך ברמב"ם , נא לתאם תור. ד.רצוי לבצע שחזור דו צדדי רק אחרי ההקרנות. שיהיה בהצלחה ד"ר רוני מוסקונה

01/09/2010 | 18:26 | מאת: אתי,שאלה לדר מוסקונה

אני עומדת בפני כריתת שד וללא שיחזור מיידי. האם תהיה בעיה לשחזר לאחר שנה או שנתיים גם אם לא משאירים עור לשחזור? בכל מקרה מוציאים גם את הפטמה.

מנהל פורום שחזור שד