איך כדאי להמשיך?

דיון מתוך פורום  שחזור שד

17/12/2009 | 12:04 | מאת: ליהי

לפני 3 שנים עברתי שחזור לאחר כריתה בשד אחד . השיחזור ע"י מותחן ושתל סילקון אנטומי. שחיזור לא מיידי ,בערך חצי שנה אחרי לפי החלטתי. לא עברתי הקרנות . שחזור 1 קיבל עיוות עקב קופסית שיחזור בשנית לא הצליח כי הוכנס שתל קטן ביחס לשד השני שמורגש גם כאשר אני לובשת חזייה !!!ומפריע בלבישת פריטי לבוש וגם אסתטית. מאז הניתוח השני עברה שנה . הצלקת ברובה הגלידה וכעת יש מעין פס דק לרוחב. בנתונים הקיימים האם לדעתך עלי להמשיך בשיחזור ע" מותחן ושתל במידה נכונה (השתל הקיים כעת הוא 300 CC)שייתן פתרון נכון ללא צלקת נוספת? העור בשד המשוחזר במהלך השנה ממילא נמתח כמו העבודה שאותה עושה המותחן , ייתכן וצריך עוד מתיחה קלה כדי להכניס שתל במידה גדולה יותר דרך הצלקת הקיימת ?במקום לפגוע במקום נוסף בגןף. אני מודעת לכך שייתכן ובדרך זו העניין ייקח יותר זמן אך אני מעדיפה שהשחיזור ייעשה באופן הנכון וללא צלקות נוספות. תודה.

18/12/2009 | 14:12 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

לפני מה שהבנתי יש לך שתל קבוע בגודל לא מתאים, את שוקלת שוב הכנסת מותחן חדש ונפוח לגודל שיתאים לשתל גדול יותר. מניסיוני קימת הגבלה בניפוח המותחן במקומות שבהם יש התכווצות קופסית (התקשות). הבעיה שנתון זה ייודע לך רק באמצע הליך הניפוח ואז את ניצבת בפני שוקת שבורה. אני חוזר על הצעתי הראשונה שתגיעי לייעוץ נוסף אצלי עקב מורכבותו של המקרה שלך.

מנהל פורום שחזור שד