החלפת מותן בשתל

דיון מתוך פורום  שחזור שד

27/04/2015 | 18:50 | מאת: רותם

עברתי כריתה ושחזור עם מותחן במרץ 15 קבעו לי תור להחלפה לדתל קבוע רק באוגוסט 16 בבית חולים ציבורים שלא אנקוב בשמו האם זה ריאלי שאני צריכה להשאר ככה עוד דנה שלמה ?????

רותם יקרה, בתי החולים הציבוריים לצערי נמצאים במצוקה נוראית של חדרי ניתוח זמינים ומפה זמני ההמתנה הבלתי סבירים הללו. אנחנו כרופאים כואבים את כאב המטופלים. לצערי אינך היחידה המתלוננת על כך. בקשי להכנס לרשימת המתנה לניתוח בהתראה קצרה כיון שלפעמים מתבטלים ניתוחים ברגע האחרון ואז אנו פונים למטופלים המוכנים להנתח בהתראה קצרה. בהצלחה, שגית.

מנהל פורום שחזור שד