כריתת שד מניעתית

דיון מתוך פורום  שחזור שד

03/10/2013 | 14:09 | מאת: אנה

שלום! ביצעתי יעוץ גנטי ואני נשאית של BRCA2. החלטתי לבצוע כריתה מניעתית. אני בקופת חולים מכבי, האם יש השתתפות של הקופה בניתוח ובשחזור?

הי אנה, הניתוח הוא בסל התרופות ואת יכולה לבצע אותו באמצעות רופאי מכבי שבהסדר. תוכלי גם לבצע הניתוח על ידי רופאים שאינם רופאי הסדר של מכבי ולקבל החזר שגובהו תלוי בקופת החולים שלך ובסוג הביטוח. במידה ויש לך ביטוח בחברת ביטוח פרטית (הראל, כלל, פניקס וכו') בנוסף לביטוח של מכבי, את זכאית להחזרים גם מהם. בהצלחה!!

03/10/2013 | 19:19 | מאת: ציפי

לאחר נסיוני המר עם חברת ביטוח כלל תבדקי טוב את הכיסוים פוליסות ביטוח הבריאות שלל. כי חברת כלל אינה מכסה כיסוי לניתוח מניעתי . אני עברתי את הניתוח לפני 3 חודשים והתאכזבתי לדעת שאחרי שנים רבות של תשלום מידי חודש לחברה המכובדת עצמה. אין כיסוי לזה.. בהצלחה

מנהל פורום שחזור שד