סרומה שבועיים לאחר ניתוח החלפת שתל

דיון מתוך פורום  שחזור שד

11/08/2013 | 18:53 | מאת: דורית

עברתי כריתה ושחזור בשד שמאל. לאחר ניתוח החלפת מותחן לפני חודש, נוצר נקב בעור הדק של השד וממנו פעם ביום יש טפטוף. באולטרהסאונד נקבע שאין פגיעה של השתל. לאחר מספר ימים נוצרה דליפה בין 2 תפרים וגם היא מופיעה רק פעם ביום. אני מטופלת לרפא את הפצע זה כשלושה שבועות. חוות דעת של חלק מהרופאים הינה להוציא את השתל ה אומר כריתה מלאה . אנא עצתך ז

הי דורית, לא ציינת אם עברת טיפולי הקרנות לאחר הניתוח הראשון וכן האם נעשה נסיון להסיר את השוליים ולסגור את הצלקת מייד כשהופיע הנקב. כן אשמח לדעת האם צנחו חיידקים בנוזל המופרש. אם התשובה שלילית לכל השאלות יתכן ונסיון להסיר את השוליים ולתפור את העור יכול להיות קו הטיפול האחרון לפני שמרימים ידיים. בהצלחה.

30/08/2013 | 07:16 | מאת: נעמה

במידה ועברה הקרנות, האם לא ניתן להוציא את השתל? צריך לחכות תקופה?

מנהל פורום שחזור שד