לקראת שיחזור

דיון מתוך פורום  שחזור שד

02/02/2012 | 12:19 | מאת: טניה

שלום רב! זו הודעה שניה שלי אני מאוד מבקשת לקבל תשובה!!!לפני חצי שנה עברתי כריתה דו צדדית של שדיים עם הכנה לקראת שחזור ע"י מותחנים.כמו כן עברתי ניפוח של מותחנים ע"י 590 סמ"ק.לא עברתי הקרנות. השאלה שלי היא מהו זמן המומלץ לאחר סיום הניפוח עד לביצוע ניתוח שיחזור? מה אורך אישפוז לאחר ניתוח שיחזור? מהו זמן החלמה לאחר ניתוח מסוג זה? תודה טניה

08/02/2012 | 15:40 | מאת: ד"ר רוני מוסקונה

תודה לפנייתך, לגבי מותחנים מומלץ לנפח אותם עד 50 % לפחות מעל הגודל הרצוי של השתלים הסופיים ניתן להחליף מותחנים לשתלים הסופיים כ6 שבועות ומעלה לאחר סיום הניפוח. ניתוח החלפה לא נחשב מסובך אבל תלוי במצבך במיקום המותחנים ומיומנותו של הרופא המטפל בהצלחה ד"ר רוני מוסקונה

מנהל פורום שחזור שד