תופעות לווי של מחלת GBS

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

16/12/2017 | 17:49 | מאת: אשר

שלום פרופ' ערמון עברו כ 6 חודשים מאז שאושפזתי במחלקתך ל 3 ימים (סוף יוני 2017) אמנם חל שיפור ניכר מאז האישפוז (אני יכול ללכת ורגל ימין כואבת פחות) אך אני חווה תופעות חדשות, 1. גירוי חזק בעור (נימשך כ 3 חודשים) החזה במהלך כל היום ומתגבר בערב. 2. שיתוק חלקי בכך רגל ימין (איני יכול לכופף את כף הרגל למעלה, יתכן שהיה כל הזמן ולא זיהיתי). 3. נימול בשתי אצבעות בכל כף יד (אני לוקח B12 וניראה שזה עוזר) אבל לאט לאט מאוד 4. כאבי בטן או שזה הגירוי בעור (קשה לי להבדיל) ביקור אצל "גסטרו" לא זיהה בעיה בבטן (דם סמוי בצואה - שלילי) שאלתי, האם המחלה ממשיכה לקנן אצלי או שאלו תופעות לווי ? האם יש משהו חוץ מכדורים נגד כאבים לעזרה (אני לוקח כל ערב כדור "רוקסט +) ? האם אפשר לקבוע ביקור פרטי איתך בינואר 2018 (עברו מעל 6 חודשים מאז סיום האישפוז במחלקתך) בתודה מראש על תשומת לבך ותשובתך אשר בן ציון

19/12/2017 | 00:45 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למר בן ציון שלום רב, צר ללי לשמוע שקשייך נמשכים. אתה נמצא במעקב שוטף של צוות מחלקתי בבית החולים אסף הרופא (ד"ר קושניר). בנסיבות אלה אינני רשאי לראותך באופן פרטי. ששת החודשים נספרים מן המועד האחרון בו קבלת שרות כלשהו באסה"ר. אלה הוראות התקשי"ר שמחייבות אותי. כפי שכתבתי ב-31 באוקטובר -- אין מדור זה מיועד לבצוע או תאום מעקב פרטני של מי ששוחרר ממחלקתי. אנא פנה לרופא המשפחה במסגרת קופת חולים, ובמידת הצורך שוב ופנה לד"ר קושניר. יתכן שיהיה טעם ביצירת קשר גם עם נוירולוג במסגרת קופת החולים, כדי שיהיה לך מקור נוירולוגי נוח וזמין לשאלות חדשות שעולות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר