האם גם אני סובלת מאנגיואדמה

דיון מתוך פורום  אנגיואדמה תורשתית

19/11/2010 | 21:31 | מאת: מירב

אני בת 32 לפני כ 6 שנים התנפח לי צד שמאל של הפנים והתנפח במשך מס' ימים עשו לי בדיקות דם אך לא עלה דבר, הביאו לי אהיסטון. מאז מדי תקופה הפנים שלי, במיוחד השפתיים או העיניים מתנפחות והופכות להיות כבצקות. כפות הידיים שלי גם מתנפחות והאזור הופך להיות חם וכואב. פעם בחודש לפחות שפתי איבר מיני מתנפחות. מאחר ולא גילו ממה אני סובלת אני צורכת אהיסטון בכמויות. לציין כי הנפיחות יורדת בין מס' שעות ליומיים. התמונות המעטות שיש באתר דומות לתסמינים שיש לי - האם נראה לכם שאני גם סובלת בזה? איזו בדיקה אוכל לעשות על מנת לדעת אם אני סובלת מאנגיואדמה? לציין שאצלי זה לא תורשתי.

22/11/2010 | 14:37 | מאת: טלי לוי

שלום מירב, לצורך קביעת אבחנה את צריכה להיבדק ע"י רופא מומחה לאנגיואדמה תורשתית- להציג בפניו את הסימפטומים, סיפור משפחתי (אם קיים) וביצוע בדיקת דם פשוטה. לפי כל המידע שיתקבל ניתן יהיה להגיע לאבחנה מדוייקת. אני מציעה שתפני לאחד ממרכזי הטיפול לאנגיואדמה תורשתית אשר באיזור מגורייך- אפשר למצוא טלפונים באתר www.edema.co.il אם את צריכה עזרה מעבר לכך- את מוזמנת לפנות אליי ואנסה לכוון אותך [email protected] בהצלחה

התיאור שלך יכול להתאים לאנגיואדמה לצורך אבחון מדוייק את צריכה לפנות לאחד המרכזים לאנגיואדמה ולראות מומחה בנושא. אנחנו מבצעים 3 בדיקות הכרחיות לאבחון. העובדה שאין לבני משפחה אחרים בצקות- אינה שוללת אפשרות של אנגיואדמה תורשתית

מנהל פורום אנגיואדמה תורשתית